Corona Maatregelen

Sinds zondag 15 maart 2020 zijn er RIVM restricties, maatregelen inzake Corona, waarop maandelijks wijzigingen en updates komen, maar de 1,5 mtr. regeling blijft waarschijnlijk langere tijd een feit.

Ook Aago en Inner Dreams voeren Corona maatregelen door. De afspraken op locatie hebben een andere voorbereiding. Ook spreken we vaker buiten af en kan je gebruik maken van wandelcoaching. Vanaf 01 juni vinden weer trainingen in kleine groepen plaats en blijven er ook online mogelijkheden.

We blijven met elkaar in gesprek over wensen en mogelijkheden.

Ook online consulten vergoed

Coachsessies kunnen weer op locatie plaatsvinden, maar ook online via Zoom, Skype, chat of mail. Wanneer deze eerder door je zorgverzekeraar vergoed werden, worden ze nu online ook vergoed. We overleggen samen wat we handig vinden.

Voor coaching, psychosociale consulten, persoonlijke ontwikkeltrajecten en stressbegeleiding kunnen zowel de face tot face coachsessies als de online coachsessies eventueel ondersteund worden met een online training. Ook de gratis ontwikkeltrajecten via NL-Leert Door kunnen op deze manier plaatsvinden.

Je bent welkom in mijn praktijk en volgt bij binnenkomst samen met mij onderstaande Corona maatregelen die ik neem in verband met het Coronavirus welke de ziekte Covid-19 kan veroorzaken. Deze zal ik indien nodig dagelijks aanvullen of veranderen.

Nog niet toe aan een face-to-face contact? Kun je niet uit de voeten met online begeleiding? Is er een urgentie? Zitten de emoties hoog? Er altijd de optie voor telefonische begeleiding!

Voor elk probleem is een wenselijk resultaat en samen komen we er wel uit!

Natuurlijk volg ik de richtlijnen van het RIVM en aanvullend de richtlijnen die ik ontvang van de RBCZ en VIV waar ik lid van ben.

Bovenal vind ik het belangrijk dat het voor jou en mij goed voelt!

Veel gestelde vragen

 1. Welke maatregelen zijn genomen in de praktijk? 
  We schudden geen handen, maar maken oogcontact en groeten elkaar op een andere manier.
  Onze stoelen zullen iets verder van elkaar staan dan je bent gewend.
  Je wast je handen voor de sessie, ik doe dat ook.
  Hoesten en niezen doe je in je elleboog en tissues werp je gelijk in de prullenbak.
  Vóór en na elke sessie maak ik de deurknop(pen), je stoel en toilet nog eens extra schoon.
 2. Ik heb de sessie écht nodig maar ben verkouden, wat nu?
  We kunnen videobellen of bellen. Ik ga daarbij uit van de afspraken zoals we die gemaakt hebben in het Informed Consent. De kosten zijn hetzelfde.
 3. Ik heb mij aangemeld voor een training. Wat nu?
  Vanaf 01 juni zullen trainingen deels, maar in kleinere groepen weer plaats vinden. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Iedereen die aan een training meedoet of daar voor staat ingeschreven ontvangt bij verandering persoonlijk bericht van mij.

De Corona Maatregelen worden steeds duidelijker, maar toch kunnen ze soms nog onduidelijk zijn of vragen oproepen. Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen: Via telefoon, whatsapp 06-48072005  of  info@aago.nl