Masterclass over grenzen gaan

Over grenzen gaan

MASTERCLASS IN CO-CREATIE MET Centrum van Verbinders

Try-out

Tijdens deze masterclass “Over grenzen gaan” word je je bewust van jouw grenzen en hoe jij daar wel of niet naar handelt. Waar komt het vandaan en hoe kan je dit in de toekomst functioneel inzetten?

(niet meer) Over grenzen gaan

Weten we het wanneer we voorbij onze grens zijn gegaan? Of wanneer we iemand over onze grens hebben laten komen? Vaak weten we dit als het kwaad al geschied is. Achteraf als de consequenties zichtbaar en voelbaar zijn. Hoe fijn zal het zijn als we deze onzichtbare grens eerder herkennen. Hoe fijn zal het zijn als we de signalen van deze onzichtbare grens aan kunnen voelen. Zodat je in het moment je grens aan kunt geven en je je niet schuldig of vervelend hoeft te voelen achteraf. Je kunt in het dagelijks leven je grenzen beter bewaken en aangeven.


Over (beperkende) grenzen gaan

Ben jij bekend met jouw comfortzone? Vind je het spannend om nieuwe situaties in te stappen? Dan ken waarschijnlijk jij juist de situaties waarin je jezelf begrenst hebt. Gedachten die je vertellen dat je het niet kan. Gedachten die je vertellen dat iets niets voor jou is, of dat je bang bent wat anderen er van zullen vinden. Grenzen die je er van weerhouden om te doen wat je zo graag wilt doen. Grenzen die je benauwen en beperking. Dan word jij uitgedaagd in deze masterclass om je grenzen te verleggen of zelfs te lozen. “The magic happens outside your comfortzone.” Want wil je groeien dan moet je bereid zijn om je grenzen te ontstijgen.

WERKWIJZE

Mieke en Léonne werken vanuit de basisverbinding Body, Mind & Soul.
Zijn, Voelen & Denken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Met technieken, interventies en theorie vanuit BML (Body & Mind Language), NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) en Systemisch werk, werken we aan de bewuste verbinding in jezelf rondom het thema Grenzen.

Succesvolle try-out!

woensdag 12 september hebben wij een succesvolle try out gehad, met mooie, waardevolle en warme feedback. (Zie ook de recensies op onze facebookpagina’s)

Op verzoek doen we deze Masterclass nog 1x dit jaar, namelijk op donderdag 29 november! Safe the date en meld je aan!

INVESTERING, DATA EN LOCATIE

Datum: Donderdag 29 november
Tijd: 09.00 – 16.00 uur
Locatie: Uden, Centrum van Verbinders 
Kosten: 147 euro incl. btw, koffie, thee, lekkers en lunch

Voor informatie en aanmelden, gebruik het contactformulier of je telefoon

Mieke Kox tel: 06-44472924
Leonne Meijs van Dijk tel: 06-48072005

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *