Voel je vrij
bereik je doel


Vuur heeft zuurstof nodig om te branden en Aago brandt beter wanneer gelijkgestemden samen kunnen werken. Léonne spreekt  vaak over wij, omdat zij Aago opgericht heeft vanuit het idee een platform en baken te zijn voor anderen. In verbinding zijn is essentieel voor mensen. Het biedt veiligheid om verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor je eigen groeiprocessen en de mensen van Aago bieden mensen die mogelijkheden.


TEAM AAGO

Leonne Meijs

Als kind werd ik betoverd door de prachtige wereld om me heen en kon ik me verwonderen over de kleinste dingen, er volledig in opgaand. Mijn opmerkzaamheid leidde ertoe dat ik informatie verzamelde en deze kon delen met anderen. Op jonge leeftijd ontdekte ik dat ik kon fantaseren over deze informatie en het kon omzetten in verhalen die anderen graag wilden horen. Ik inspireerde en motiveerde hen daarmee. Als kind vond ik het gemakkelijk om gewoon te handelen en zette ik vaak zelf de eerste stap, waarbij ik zag dat anderen dan het vertrouwen voelden om hetzelfde te doen.

"Van story-teller naar spreker"

De motivatie om actief als zelfstandige aan de slag te gaan met NLP vindt zijn oorsprong in mijn interesse voor gedrag: het verschil tussen doen wat leuk is en doen wat moet! Persoonlijk was ik de balans kwijtgeraakt en deed ik meer van wat ik dacht dat ik moest doen, in plaats van wat ik wilde doen, en dat putte me enorm uit! Ik wilde dat veranderen en wist dat het anders kon! Door te leren over gedrag, zowel via NLP als natuurgeneeskundige methoden zoals de invloed van kruiden, Bach-bloesems en energetische methoden zoals Reiki, ontdekte ik dat ik nooit slechts één enkel aspect wilde, maar altijd een mix, waarbij ik de verbanden vond. Dit bracht me bij NLP en kwantumfysica - de wereld achter NLP.

Mijn missie: Mensen inspireren zodat zij deuren voor zichzelf openen.
Kernwoorden: verbinden, vertrouwen, ontrafelen, natuurlijk.

Vanuit mijn innerlijke scheppingskracht leer ik nu mensen de kunst van de minste weerstand, evenals de dynamieken en structuren die hieraan ten grondslag liggen. Mensen gaan het proces op identiteitsniveau aan, op het niveau van wie ze willen zijn, en gaan vanuit dat niveau leven en bewegen. Precies dit zorgt ervoor dat ze groeien en creëren wat ze willen bereiken.

Opleiding en ervaring

NLP Master Practitioner, NLP Trainer INLPTA gecertificeerd, HCT, Health Certification Training NLP, Body & Mind Language, Systemisch werken, ACT, Acceptance & Commitment Therapy, Familie Opstellingen, basisopleiding TA, Transactionele Analyse, Soul Realignement Practitioner en in opleiding bij Proctor Gallagher Institute.

Een NLP expert die graag de diepte ingaat om dat wat voor onrust zorgt naar boven te halen en stagnaties om te buigen naar creaties. Ontknoopt en ontrafelt graag volgens het profiel op LinkedIn

Jolanda van der Wijst

Wat brengt jou in beweging? Houdt jou veerkrachtig? Met meer dan 30 jaar ervaring in de gezondheidszorg als werknemer en zelfstandige en daarvoor als afnemer van de zorg, heeft het mij altijd gefascineerd hoe mensen met hun eigen gezondheid omgaan. Inmiddels ben ik door al die ervaringen gemotiveerd geraakt me te specialiseren in de drijfveren die daarachter liggen. Die drijfveren, beweegredenen dragen bij aan hun veerkracht en daar draag ik het liefst een steentje aan bij: het vergroten van jouw veerkracht! Gedurende mijn loopbaan heb ik talloze mensen ontmoet en hun verhalen gehoord. Wat mij vooral heeft geïnspireerd, is de ongelooflijke veerkracht van mensen, hun drijfveren en passie.

Door deze ervaringen ben ik gemotiveerd geraakt om mijn eigen persoonlijke groei en leiderschap te ontwikkelen. Dit heeft me geleid naar het leren van NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren), waarbij ik ervan overtuigd ben dat ware kennis niet alleen uit boeken komt, maar vooral door ervaringsgericht leren en de regie bij de ander te laten.

"Van lijden naar leiden"

De holistische blik, het systemisch kijken en mijn specialisatie in rouw en verlies, maken dat ik van winstgevende betekenis kan zijn. Ik kijk ernaar uit om mijn passie voor NLP te verspreiden en anderen op te leiden in hun persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Mijn missie: Mensen inspireren tot ont-wikkelen en persoonlijk leiderschap.
Kernwoorden: doortastend, verbindend, vertrouwen, natuur.

Opleiding en ervaring

NLP Master Practitioner, INLPTA gecertificeerd, Trainer i.o., Systemisch werken, Familie Opstellingen en Holistisch Rouwbegeleiding.

Vrouw, trotse moeder, partner, dochter, maar bovenal een mens met alles wat er is en mag zijn. Werp voor de professionele rollen en haar website ook een blik op LinkedIn

Ellen Roderkerken

Wat beweegt jou? Wat brengt je tot jouw acties? Jouw doen en laten? Ik ben geboeid en nieuwsgierig naar de beweegreden van mensen, waarom ze doen wat ze doen. Als klein meisje was ik in mijn element als ik kon buitenspelen, muziek kon luisteren, mocht lezen, schrijven, ontdekken en observeren. En ik wilde iets met mensen doen als ik groot was. Ik was een kind dat “alles” wilde weten en graag al mijn “waarom? en Hoe dan? vragen beantwoord zag. Mijn ouders hebben mij gestimuleerd antwoorden te vinden op vragen. Ik heb geleerd hoe mensen antwoorden kunnen vinden en het leven hiervoor als één grote leerschool kunnen gebruiken. Ik geef deze lessen door en leer hoe je het leven als een ontdekkingsreis kan zien. In 2008 heeft dat geleid tot het vormgeven van deze leerschool in zelfstandig ondernemerschap in (bedrijfs)trainingen en (wandel)coaching.

"If you can dream it, you can do it"
Ik pas het toe in bedrijfstrainingen, o.a. in effectieve communicatie en verandertrajecten. Businesscoaching. Coaching bij burn-out, om ziekteverzuim te verminderen, van hooggevoeligheid en beperkende leefpatronen. Mensen het verschil laten ervaren tussen kracht en kwetsbaarheid te manoevreren en ze in dat proces te begeleiden.

Mijn missie: onbewuste levensvragen bewust maken.
Kernwoorden: eerlijk, diepgewortelde verbindingen, bevlogen en community-driven.

Opleiding en ervaring

NLP Master Practitioner, Internationaal NLP trainer, Opsteller, Transformative Life coaching Master, Businesscoaching, Preventie en omgaan met burn-out, Systemisch werken en Organisatie Dynamieken, Kinesiologie, Intuïtieve ontwikkeling.

Businessmentor, Mindsetter en Heks op Bergschoenen waarover je meer informatie vindt op LinkedIn

Kees Krijntjes

Mijn motivatie om anderen te trainen begon al heel jong, toen ik nog met pony’s en paarden in het bos opgroeide. Ik was een jaar of 12 en mensen vroegen mij of ik hen de fijne kneepjes van het rijden wilde bijbrengen, omdat ze er op de manege niet genoeg van opstaken. Ik haalde hier veel plezier en voldoening uit en nam me voor om van het trainen 'ooit' mijn beroep te maken.

Van technicus naar trainer
Zoals vaak in een mensenleven liepen de zaken heel anders en werd ik technicus, net als mijn vader. Toch bleef het kriebelen. En 'ooit' werd werkelijkheid. 7 Jaar geleden kwam ik Leonne Meijs op een NLP trainers training tegen. We delen het enthousiasme en de bevlogenheid voor NLP, coachen en trainen. Met veel plezier werken we samen en ontwikkelen en organiseren we online, offline en blended NLP- trainingen.

Mijn missie: mensen opleiden die NLP professioneel toepassen.
Kernwoorden: gepassioneerd, bevlogen, humor, energiek.

Opleiding en ervaring
NLP Master Practitioner, NLP Trainer INLPTA gecertificeerd, NLP Trainer Business Performer, NLP Trainerskills, MSP managing succesful Programs.

Allereerst een innovator in de techniek om daarmee mensen te verbinden. Lees er meer over op LinkedIn

Erkenningen & accreditaties Aago:

Referenties

van bedrijven en deelnemers

“Ik vind het fijn om les van je te krijgen. Je bevlogenheid, je creativiteit, je timing met grapjes”

“Ik kijk uit naar de volgende training. Jouw manier van lesgeven, begeleiding en geduld enerzijds en het uitdagen en confronteren anderzijds, vind ik heel fijn”.

“Wat heb ik je af en toe vervloekt als je me een spiegel voorhield, maar hoe blij ben ik nu dat ik weer in mijn eigen spiegel durf te kijken, dank je wel Léonne, het was een onvergetelijke reis waar ik de rest van mijn leven profijt van heb!"

Fennard Drenth Acquisitie specialist
Online Marketing Specialist / Directeur.
Een betrokken ondernemer met oog voor meerwaarde. Leonne zet die stap extra waar dat nodig is. Een echte 'Out-of-the-Box' denker en zal niet schromen je in haar denkpatroon mee te nemen. Een echte aanrader.

Connexx Communications Reinout Bouman
Grote persoonlijke betrokkenheid, concreet, resultaatgericht én pragmatisch bij het coachen van personeel. Betrokken met zowel werknemer áls werkgever.

ROC Nijmegen Hans Derksen
Leonne is een partner in trainingen en coaching. Naast dat ik zeer plezierig met haar samenwerk in onze trainingen, staat ze mij bij met haar kritische kijk op ons werk en de benodigde ontwikkeling van materiaal. Gedurende gegeven trainingen heeft Leonne laten zien op de juiste en ondersteunende manier bij te springen op verschillende niveaus in de begeleiding van deelnemers en ondergetekende.

Drs. Semra Aslan Docent I Systemisch Consultant Teamleider HBO en MBO
Leonne Meijs is een alerte en een toegewijde NLP-trainer. Zowel in de training die zij verzorgt als in de oefeningen, waarin de cursisten met NLP-theorie aan de slag gaan, weet zij haar cursisten direct en op een liefdevolle manier een spiegel voor te houden, dit levert een verfijning van coachingsvaardigheden bij de cursisten op.

Massagepraktijk Doorduyn Cora Doorduyn
“Met ruimte voor eigen ervaringen en situaties, werden we in de Masterclass Grenzen ook meegenomen naar mogelijke stappen om het een volgende keer anders te doen. Waarin het respect van iedereen bij beiden bleef.”

Larinda Bok Hoogbegaafdheidexpert en loopbaanprofessional
Ellen neemt je op een duidelijke, menselijke wijze mee in jouw proces. Waar nodig weet zij feilloos de vinger op de zere plek te leggen waardoor groei ontstaat. Persoonlijke groei en daarmee groei voor de organisatie. Een professional die weet waar ze over spreekt en laat je op een directe, empatische en creatieve manier naar jezelf en het proces dat je doormaakt kijken. Ellen heeft veel ervaring en door wie is ze en waar ze voor staat beveel ik haar van harte aan.

Wendy Kerver Communicatieadviseur Gemeente Rotterdam
Deze qoute omschrijft voor mij Ellen: "A coach is someone who tells you what you don’t want to hear, who has you see what you don’t want to see, so you can be who you have always known you could be."
Ellen is eerlijk, oprecht, lief en zegt je waar dingen op staan. Op een duidelijke, Rotterdamse manier. Ze daagt je uit, haalt je uit je comfortzone en laat je je potentie zien. En daarin sta je er niet alleen voor want ze is er echt voor je.

Coach klant 
"Met haar scherpzinnigheid weet Ellen je te raken op een manier dat vluchten van je probleem onmogelijk wordt. Ze biedt een krachtige mix van trainen met coachen, zakelijk en persoonlijk, hard en zacht.  Altijd verrassend, helpend en doeltreffend."

Josephine van Dillewijn
"Kees is een prettige trainer die de tijd voor je neemt. Hij neemt je mee in het NLP proces, bij het verhelderen van je doelen en hoe je NLP kunt toepassen in het dagelijkse leven. Kees traint op een authentieke en enthousiaste manier, waarbij NLP tot leven komt." 

"Kees is een fijne coach en trainer die gemotiveerd is om je theorie en techniek te leren, de tijd neemt om met je te sparren en mee te denken, en te denken in mogelijkheden!"

Feyza Erdurcan
"Kees is een doortastende, geduldige en goed luisterende trainer. Niets is te gek, je mag hem ontelbare vragen stellen. Wat hem zeer uniek maakt is zijn open blik. Hij heeft geen (voor)oordeel."

"Hij is erg flexibel en een echte perceiver, die eenvoudig kan meegaan met the flow (go with the flow). Hij ziet het liefst zijn leerlingen groeien en zal daar altijd aan proberen bij te dragen."