Voel je vrij
bereik je doel

Erkenningen en accreditaties staan onderaan deze pagina

Leonne Meijs

Bevlogen opleider, trainer, coach, spreker.

Ik ben Léonne Meijs, coach en NLP-trainer in hart en nieren.

Ga je fluitend naar je werk
Wie ben jij en waar word jij gelukkig van. Daar gaat het om. Ga je fluitend naar je werk en kom je vol energie weer thuis? Voor mij draait het om het durven vinden van je autonomie en je hart volgen. 15 Jaar geleden heb ik zelf met NLP die stap gezet en dat was het begin van een prachtig avontuur: Leven en werken vanuit passie, vertrouwen, liefde en plezier.

Als coach en NLP-trainer help ik mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en geef ik NLP-trainingen bij organisaties en bedrijven. Mijn missie: Mensen met elkaar in verbinding brengen en ondersteunen in het vinden van hun eigen kracht. Kernwoorden: vertrouwen, persoonlijk, inspireren en plezier.

Opleiding en ervaring
Internationaal NLP-Trainer, NLP transpersoonlijke coaching & counseling, Agoog, NLP Healthcoach, BML coach & trainer, Spiritual Business Coaching, Acceptance & Commitment Therapy en TA, Transactionele Analyse.

NLP Coach en trainer, INLPTA gecertificeerd. Eigenaar en oprichter van Aago, Aago Academy en Inner Dreams. Bestuurslid beroepsvereniging VIV, Vereniging Integrale Vitaliteitkunde. Initiator en bestuurslid van een regionaal Broodfonds, Pionier en oprichter van BOV Veghel en Social Media Club0413 (IN0413).

Gecoacht worden door Léonne

LinkedIn

Kees Krijntjes

Mijn motivatie om anderen te trainen begon al heel jong, toen ik nog met pony’s en paarden in het bos opgroeide. Ik was een jaar of 12 en mensen vroegen mij of ik hen de fijne kneepjes van het rijden wilde bijbrengen, omdat ze er op de manege niet genoeg van opstaken. Ik haalde hier veel plezier en voldoening uit en nam me voor om van het trainen ‘ooit’ mijn beroep te maken.

Van technicus naar trainer
Zoals vaak in een mensenleven liepen de zaken heel anders en werd ik technicus, net als mijn vader. Toch bleef het kriebelen. En ‘ooit’ werd werkelijkheid. 7 Jaar geleden kwam ik Leonne Meijs op een NLP trainers training tegen. We delen het enthousiasme en de bevlogenheid voor NLP, coachen en trainen. Met veel plezier werken we samen en ontwikkelen en organiseren we online, offline en blended NLP- trainingen.

Mijn missie: Mensen opleiden die NLP professioneel toepassen
Kernwoorden: Gepassioneerd, bevlogen, humor, energiek.

Opleiding en ervaring
NLP Trainer INLPTA gecertificeerd, trainer NLP Business Performer, NLP Trainerskills, MSP managing succesful Programs.

LinkedIn

Ellen Roderkerken

Wat beweegt jou? Wat brengt je tot jouw acties? Jouw doen en laten? Ik ben geboeid en nieuwsgierig naar de beweegreden van mensen, waarom ze doen wat ze doen. Als klein meisje was ik in mijn element als ik kon buitenspelen, muziek kon luisteren, mocht lezen, schrijven, ontdekken en observeren. En ik wilde iets met mensen doen als ik groot was. Ik was een kind dat “alles” wilde weten en graag al mijn “waarom? en Hoe dan? vragen beantwoord zag. Mijn ouders hebben mij gestimuleerd antwoorden te vinden op vragen. Ik heb geleerd hoe mensen antwoorden kunnen vinden en het leven hiervoor als één grote leerschool kunnen gebruiken. Ik geef deze lessen door en leer hoe je het leven als een ontdekkingsreis kan zien. In 2008 heeft dat geleid tot het vormgeven van deze leerschool in zelfstandig ondernemerschap in (bedrijfs)trainingen en (wandel)coaching.

“If you can dream it, you can do it”
Ik pas het toe in bedrijfstrainingen, o.a. in effectieve communicatie en verandertrajecten. Businesscoaching. Coaching bij burn-out, om ziekteverzuim te verminderen, van hooggevoeligheid en beperkende leefpatronen. Mensen het verschil laten ervaren tussen kracht en kwetsbaarheid te manoevreren en ze in dat proces te begeleiden.

Mindsetter, NLP trainer en coach

Opleiding en ervaring

Internationaal NLP trainer, Train de Trainer, NLP Master Practioner, Transformative Life coaching Master, Businesscoaching, Preventie en omgaan met burn-out, Systemisch werken en Organisatie Dynamieken, Kinesiologie, Intuïtieve ontwikkeling.

LinkedIn

Sylvia van Meel

Mijn ambitie om anderen vooruit te helpen komt voort uit mijn ontdekking dat leiderschap in je (werk)omgeving een persoonlijke keuze is. Het versterken van persoonlijk leiderschap vindt plaats door bewust te worden van wat je denkt, doet én van wat jij écht belangrijk vindt. Om van daaruit bewuste keuzes te kunnen maken ten aanzien van jouw werk- en/of privé leven is wat jou als mens krachtiger maakt en meer balans in jouw leven geeft.

Staan voor jezelf en wat je wilt
Gelukkig zijn in jouw (werk)leven vereist dat je je nek durft uit te steken, weet wat je waarden zijn en hiernaar kan leven. Ik begeleid hardwerkende mensen met diverse stress gerelateerde klachten naar een gelukkig en vitaal (werk)leven in balans met hun omgeving én zichzelf.

Hoe beter jij weet waar je voor staat, hoe vitaler en gelukkiger jij in je (werk)leven staat.

Ervaring
Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik gewerkt als commercieel ondersteuner, adviseur, consultant werving & selectie, vermogensadviseur en consultant marktbewerking. Een mix van de menselijke aspecten in combinatie met zakelijke groei. Dat is wat ik uitgebreid vorm gegeven heb in zelfstandig ondernemerschap. En wat ik in coaching en training aan (hard)werkende mensen leer.

Opleiding en ervaring
Post-HBO beroepsopleiding tot coach en basisopleiding tot Mindfulness trainer.
NLP, RET, ACT, Opstellingen, Voice Dialogue, Trauma en Hechting en Psychologie van de ikken.

LinkedIn

Mieke Kox

Systemisch werk geeft me voelbare inzichten, leerde me bij mezelf te blijven en maakt me voor een groot deel oordeelloos en dankbaar. Werken met Systemische opstellingen is voor mij als thuiskomen.  Daarnaast ben ik moeder van 3 prachtige eigenzinnige kinderen, vrouw van Robert, dochter, zusje, vriendin, opsteller, coach, trainer, zzp-er en bovenal mens.

Wat vervult jou
Het vervult me om mensen te zien groeien en ontwikkelen en omdat ik dit als het mooiste werk ervaar wat er bestaat.

Ervaring
Trainingen in welzijnswerk en als projectleider en programmamanager binnen het sociaal domein bij de lokale overheid. Trainingen en begeleiding in systemisch werken, familie- & organisatie opstellingen, communicatie, vraagtechnieken, omgaan met weerstand, presenteren, feedback geven, assertiviteit en schrijfvaardigheid. Coaching bij burn-out, relationele problemen, hooggevoeligheid, angsten, fobieën, allergieën en beperkende leefpatronen.

Opleiding en ervaring
NLP Master Practitioner, Familieopstellingen en Organisatieopstellingen bij het Instituut voor Systemisch Werk en de Hogere Sociaal Agogische Academie.  Daarnaast heb ik veel geleerd en leer ik nog steeds veel in de School van het Leven en al deze ervaringen neem ik mee.

LinkedIn

Erkenningen & accreditaties Aago:

Referenties

van bedrijven en deelnemers

“Ik vind het fijn om les van je te krijgen. Je bevlogenheid, je creativiteit, je timing met grapjes”

“Ik kijk uit naar de volgende training. Jouw manier van lesgeven, begeleiding en geduld enerzijds en het uitdagen en confronteren anderzijds, vind ik heel fijn”.

“Wat heb ik je af en toe vervloekt als je me een spiegel voorhield, maar hoe blij ben ik nu dat ik weer in mijn eigen spiegel durf te kijken, dank je wel Léonne, het was een onvergetelijke reis waar ik de rest van mijn leven profijt van heb!”

Fennard Drenth Acquisitie specialist
Online Marketing Specialist / Directeur.
Een betrokken ondernemer met oog voor meerwaarde. Leonne zet die stap extra waar dat nodig is. Een echte ‘Out-of-the-Box’ denker en zal niet schromen je in haar denkpatroon mee te nemen. Een echte aanrader.

Connexx Communications
Reinout Bouman
Grote persoonlijke betrokkenheid, concreet, resultaatgericht én pragmatisch bij het coachen van personeel. Betrokken met zowel werknemer áls werkgever.

ROC Nijmegen Hans Derksen
Leonne is een partner in trainingen en coaching. Naast dat ik zeer plezierig met haar samenwerk in onze trainingen, staat ze mij bij met haar kritische kijk op ons werk en de benodigde ontwikkeling van materiaal. Gedurende gegeven trainingen heeft Leonne laten zien op de juiste en ondersteunende manier bij te springen op verschillende niveaus in de begeleiding van deelnemers en ondergetekende.

Drs. Semra Aslan Docent I Systemisch Consultant l Teamleider HBO en MBO
Leonne Meijs is een alerte en een toegewijde NLP-trainer. Zowel in de training die zij verzorgt als in de oefeningen, waarin de cursisten met NLP-theorie aan de slag gaan, weet zij haar cursisten direct en op een liefdevolle manier een spiegel voor te houden, dit levert een verfijning van coachingsvaardigheden bij de cursisten op.

Josephine van Dillewijn
“Kees is een prettige trainer die de tijd voor je neemt. Hij neemt je mee in het NLP proces, bij het verhelderen van je doelen en hoe je NLP kunt toepassen in het dagelijkse leven. Kees traint op een authentieke en enthousiaste manier, waarbij NLP tot leven komt.” 

“Kees is een fijne coach en trainer die gemotiveerd is om je theorie en techniek te leren, de tijd neemt om met je te sparren en mee te denken, en te denken in mogelijkheden!”

Feyza Erdurcan
“Kees is een doortastende, geduldige en goed luisterende trainer. Niets is te gek, je mag hem ontelbare vragen stellen. Wat hem zeer uniek maakt is zijn open blik. Hij heeft geen (voor)oordeel.”

“Hij is erg flexibel en een echte perceiver, die eenvoudig kan meegaan met the flow (go with the flow). Hij ziet het liefst zijn leerlingen groeien en zal daar altijd aan proberen bij te dragen.”

“Met haar scherpzinnigheid weet Ellen je te raken op een manier dat vluchten van je probleem onmogelijk wordt. Ze biedt een krachtige mix van trainen met coachen, zakelijk en persoonlijk, hard en zacht.  Altijd verrassend, helpend en doeltreffend.”

“Door goed te luisteren en door te vragen heeft Sylvia mij een spiegel voorgehouden, waardoor ik inzicht heb gekregen in mezelf. Hierdoor heb ik geleerd anders om te gaan met vraagstukken op mijn werk. Ook privé heb ik er veel aan gehad. Ik voel me sterker en beschik over praktische handvatten. Sylvia toonde met haar aanpak interesse, inzet en betrokkenheid.”

Pim Vermeulen, directeur Bouwbedrijf  Vermeulen
“Druk zijn is een keuze”.  Een inspirerende workshop waarin Sylvia duidelijk maakt dat de oplossing voor de toenemende drukte en verwachtingen in onze omgeving niet ligt in het beter “managen” van onze tijd, maar juist in het beter aangeven van je eigen grenzen. Aanrader voor alle MKB bedrijven!”

Felix van Heesbeen, eigenaar Van Hoorn Trading 
“Recent heb ik een lezing bijgewoond van Sylvia met de titel: ‘Verandering komt niet vanzelf”. Een avond waarin Sylvia, op een ludieke manier duidelijk maakt hoe je Mindfulness kunt inzetten in een (veranderende)werkomgeving. Met veel interactie. Aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar praktische handvatten bij toenemende drukte en hun medewerkers vitaal willen houden.’

Mieke, het is moeilijk te omschrijven wat de training systemisch kijken naar kinderen met je doet. Het voelt als thuiskomen! De manier waarop jij dit doet is zo mooi, puur en helemaal vanuit je ❤

Ikspeditie
“Mieke biedt een veilige omgeving waar alles er kan en mag zijn en ook goed aan de innerlijke mens wordt gedacht. Dankjewel Mieke voor je warmte, aandacht en enthousiasme! Fijn dat we dit mogen doorgeven.”

Massagepraktijk Doorduyn
“Met ruimte voor eigen ervaringen en situaties, werden we ook meegenomen naar mogelijke stappen om het een volgende keer anders te doen. Waarin het respect van iedereen bij beiden bleef.”