Haal het beste
uit jezelf en anderen

Persoonlijke ontwikkeling en professionele groei

NLP is de afkorting van neuro linguïstisch programmeren. Het is een wetenschappelijk bewezen methode waarmee je inzicht krijgt in je gedachtenpatronen, communicatie, emoties en gedrag. Je leert o.a. de juiste vragen stellen, goede feedback geven en negatieve patronen doorbreken. Met NLP kan je snel en effectief veranderingen realiseren bij jezelf en bij anderen. NLP wordt dan ook vaak gebruikt bij coaching, training en begeleiding.

Voel je vrij, volg je hart en bereik je doel
Verander je communicatie en je verandert je gedachten, je gevoelens en je emoties. Hoe doen succesvolle, positieve mensen dat toch? Het is wetenschappelijk onderzocht en hieruit zijn doeltreffende en praktische NLP-modellen ontwikkeld. Het effect is een grotere keuzevrijheid, minder twijfels en meer ruimte voor de waardevolle dingen in jouw leven.

NLP en spiritualiteit
Je hart volgen geeft plezier en voldoening. Je voelt je verbonden met jezelf en je omgeving. Je brengt je dromen tot leven en je bereikt een innerlijke staat van zijn. Je leert leven in het nu, gaat flexibel om met veranderingen en kunt bewust keuzes maken. Dat is wat Aago onder spiritualiteit verstaat.

Body Mind Language
De manier waarop het leven ons heeft gevormd, is terug te zien in ons lichaam en in onze non-verbale uitingen. Lichaamsgerichte coaching (BML) is werken met de diepere lagen van het bewustzijn. De kracht vanuit NLP zit in het werken met onbewuste en non-verbale uitingen van het lichaam. Veranderingen op deze lagen zijn duurzame veranderingen en om deze reden hebben lichaamsgerichte coaching en spiritualiteit een vaste plek binnen onze opleidingen.

Informatie avonden

Wil je meer weten?
Kom naar één onze informatie avonden
Lees meer >

Ken je dat:

 • Je hebt het prima voor elkaar, maar toch... toch vraag je je af of dit alles is.
 • Je hebt prachtige ideeën, maar je voert ze niet uit.
 • Je hebt het gevoel dat er meer in zit dan er uitkomt.
 • Je loopt vast en daar heb je last van.
 • Een tweede carrière?
 • Je wil het liefst je hart volgen, maar hoe doe je dat.

Ontdek je kwaliteiten en je passie met Aago NLP.

  Wat kun je verwachten

   

  In de Aago NLP trainingen en opleidingen leer je jezelf en anderen beter kennen. Jouw eigen pesoonlijke ontwikkeling staat daarbij centraal. Vooraf bepaal je persoonlijke doelen en tijdens de training word je hierop begeleid en gecoacht.

  Aago NLP trainingen en opleidingen
  Je volgt de NLP opleiding samen met anderen in een kleine groep. Naast theorie gaan we vooral veel met praktische oefeningen aan de slag. Het zijn intensieve en leuke dagen waarbij leren, doen en ervaren uitgangspunten zijn. Je oefent met medecursisten onder begeleiding en supervisie van ervaren trainers. De trainer is ook jouw persoonlijke coach en mentor. Kernwoorden zijn: verbinden, veiligheid, passie, inspiratie, vertrouwen, open, toegankelijk, humor en positief.

  Praktisch, interactie, passie en humor
  We spelen in op actuele situaties en houden je een spiegel voor, waardoor je inzicht krijgt in je eigen handelen, denken en voelen. We doen dit vanzelfsprekend met respect, passie en humor. Je kunt meer dan je denkt. Leer nieuwe vaardigheden

  Je leert nieuwe vaardigheden
  Zowel met NLP in het algemeen als in de NLP Holistische Jaaropleiding leer je nieuwe vaardigheden. Je ontdekt ook weer vaardigheden die je weggestopt had. Met het ontdekken en ontwikkelen van vaardigheden, kwaliteiten en talenten krijg je meer zelfkennis en inzicht. Hierdoor kun je jouw kwaliteiten breder en flexibelere benutten.

  Vergroot je persoonlijke effectiviteit
  Het leren van vaardigheden en het vergroten van competenties vergroot jouw persoonlijke effectiviteit. Je krijgt op een prettige manier sneller meer voor elkaar. Je merkt dat het werkt zowel thuis als op je werk: betere resultaten en meer balans tussen werk en privé.

  De trainingsdagen
  De trainingen en opleidingen zijn inspirerend, motiverend, verrassend en doelgericht. We wisselen inspanning en ontspanning af en verzorgen ook een heerlijke lunch. NLP is bijzonder effectief en tijdens de trainingen kun je meteen toepassen wat je leert. De holistische benadering maakt dat je uit je hoofd en in je lichaam wort gebracht. Terwijl je oefent in kleine groepjes werk je tegelijk aan je eigen doel en route.


  “When people go to work, they shouldn’t have to leave their hearts at home.”

  Betty Bender


  Met NLP minder stress en ziekteverzuim
  Met NLP minder stress en lager ziekteverzuim? Ja, vaak wel.
  Je wordt je bewust van je eigen kwaliteiten en valkuilen en je leert beter omgaan met emoties van jezelf en van anderen.
  Hierdoor heb je minder last van stress en stress gerelateerd ziekteverzuim.
  Je gaat van onmacht naar kracht en vitaliteit.