Merk dat het
echt werkt

Aago New Leadership Program

De wereld verandert

De wereld verandert
Ben jij klaar voor de toekomst? De wereld verandert steeds sneller. Nieuwe technologie, andere manieren van organiseren en een generatie van professionals die gecoachd en gefaciliteerd willen worden in plaats van gemanaged.

Hoe ga je de output van jezelf en je team maximaliseren? Het begint allemaal bij effectief communiceren.

Aago geeft communicatietrainingen om de effectiviteit van jezelf en je team te verhogen, waarbij je in een steeds veranderende omgeving zelf aan het stuur blijft.

Programmeer je succes
Wat maakt topmanagers zo effectief en gewild? Is het genetische aanleg? Onderzoek wijst uit dat effectief leiderschap en management aangeleerde skills zijn. Alles begint met goed en flexibel kunnen communiceren.
Wil jij de volgende stap in je carrière en professionaliteit maken? Dan is het New Leadership Programm iets voor jou. Leer hoe je kunt inspelen op veranderingen en hoe je effectief je omgeving managet door je gedrag aan te passen op de situatie. Onze methode geeft je de kennis om op een prettige manier om te gaan met groepsdynamiek en toch jezelf te blijven. Wij trainen je zodat je de kennis ook meteen kunt omzetten in gedrag.

Onze aanpak

Communiceren en beïnvloeding heeft een theoretisch kader waar wij je handvatten voor geven en wat meteen omzetten in praktische oefeningen. Doormiddel van oefeningen, rollenspellen en discussies borgen we de kennis zodanig dat deze direct toepasbaar is. Wij werken met de nieuwste inzichten en praktijkervaringen, in kleine groepen, die passen bij voortdurend veranderende omgevingen.
Het New Leadership Programm geeft o.a. inzicht in:
• Hoe feedback werkt, hoe je het verwerkt en hoe je het geeft
• Wat effectief gedrag is in lastige groeps- en persoonlijke situaties
• Hoe om te gaan met emoties van jezelf en je omgeving
• Hoe je een balans vindt tussen overtuigingen en werkelijkheid en hoe deze je effectiviteit kunnen vergroten.

Het Resultaat

Na de training heb je inzicht in interactie- en communicatiepatronen. Je kunt hiermee omgaan vanuit je eigen kracht en je kunt crisissituaties managen en ombuigen. Je bent in staat om effectief te luisteren, informatie te filteren en adequaat te reageren in nagenoeg elke situatie. Spreekt onze aanpak je aan, schrijf je dan hier in en wij plannen een persoonlijke intake.