Met passie gestart

 • En toen was daar NLP

  In 1999 kwam ik voor het eerst in aanraking met NLP en volgens mij ben ik nog nooit eerder zo lang enthousiast geweest over iets wat ik op school heb geleerd. Sterker nog, ik ben sindsdien nooit meer gestopt met leren over NLP. Het is een passie geworden om me naast de communicatiemethodiek die NLP is, vooral met de persoonlijke groei en ontwikkeling van mensen bezig te houden. Waar NLP ook voor staat. In 2004 rondde ik mijn NLP Master Practitioner af met een fantastische ‘vuurloop’
  13 jaar later staat er een NLP Instituut, wie had dat toen gedacht? Ik niet, integendeel!

  Er zijn inmiddels ruim 100 aanvragen geweest op de gratis minicursus NLP, waarvoor ik dankbaar ben en heel blij van word! Geweldig dat er zoveel mensen nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden met NLP. En dat is niet voor niets, want NLP is een methodiek die continu in beweging en onderzoekend is naar de mogelijkheden van de mens.

  Uit dat enthousiasme is de gratis minicursus ontstaan. Anders leren communiceren (vooral met jezelf) met Neuro Linguistisch Programmeren, als basistechniek, waarbij je via verschillende technieken en oefeningen leert hoe jij je patronen kan doorbreken en uit je comfortzone kan stappen. Hoe je overtuigingen onder de loep kan nemen en om kan buigen. Een bevrijding van beklemmende, niet helpende gedachten, dat wil toch iedereen?

  Toe aan verandering?

  Misschien heb je belangrijke beslissingen te nemen en of nieuwe stappen te zetten in jouw leven! Deze online lessen zijn op basis van NLP en bied ik je zonder kosten aan. “Vraag niet hoe het kan, profiteer ervan”, zou mijn groenteman op de markt zeggen. Je krijgt krachtige manieren van problemen oplossen aangereikt. Je Leert dat besluitvorming verder gaat dan analyseren en onderzoeken alleen.

 • Heb je altijd al meer willen weten van NLP? Eigenlijk steeds twijfels gehad? Dan is er nu niets meer wat je tegen hoeft te houden om eens écht te zien en ontdekken of NLP iets voor jou is!

  In slechts 7 stappen maak je gratis kennis met de 5 meest succesvolle stappen van NLP en ervaar je de kracht ervan!
  7 dagen elke dag een beetje tijd investeren om te ontdekken of NLP jou net zo in beweging kan brengen als het mij destijds heeft gedaan.

  Deze minicursus gaat je helpen om met meer actie en minder onzekerheid door jouw leven te gaan. Niet dat we alle onzekerheden wegnemen met NLP, maar je leert dat je dingen tóch kan doen, ondanks twijfels, overtuigingen of onzekere gevoelens…. (en daardoor worden die gevoelens ook nog eens minder sterk, hoe mooi is dat! <3)

  Kleine stappen, grootse veranderingen!

  Ben je al nieuwsgierig geworden? Heb je de cursus al gevolgd? Dan zeg ik dank je wel voor jouw enthousiasme en vraag ik je in een reactie hieronder achter te laten wat je ervan vond en welk onderdeel jou het meest aangesproken heeft.

Heb je nog niet meegedaan? Schrijf je dan alsnog hier in. Ik ben heel benieuwd naar wat je ervan vindt en zou het super leuk vinden als jij je aanmeldt voor de gratis online minicursus NLP.

Als eerste vertel ik je wat NLP is en je krijgt elke dag een oefening waarmee je ontdekt wat voor effect NLP kan hebben op jouw communicatie. Je ontdekt in een test je eigen communicatievoorkeur en hoe jij je hiermee af kan stemmen op anderen. Je krijgt tips en tools om concrete doelen te stellen en in actie te komen. Op een succesvolle manier! In 7 dagen 5 succesvolle stappen van NLP.

De volledige opleiding tot practitioner brengt je naast het leren van professioneel communiceren en volwaardig coachen ook veel persoonlijke elementen:

* Je ontdekt hoe je meer rust in je hoofd krijgt. Door rust in je hoofd ontstaat ruimte voor het weten van je hart, je intuïtie

* Leert hoe je deze manier in kan zetten om met meer vertrouwen door het leven te gaan

* Ervaart hoe je uitdagingen onder ogen kan zien en zelfs kan omarmen, zelfs wanneer ze in eerste instantie angstaanjagend lijken

* Minder twijfels, meer actie

* Negatieve gedachten en emoties leer je te neutraliseren en te vervangen door positieve

En dat allemaal door het verbeteren van je communicatie met NLP

Tot gauw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *