Persoonlijke ontwikkeling door NLP

 

NLP coaching en Training vind je ook in Veghel en is een manier die je verbale en non-verbale taalgebruik onderzoekt. Alleen mensen kennen taal in de vorm van woorden als middel om uitdrukking te geven aan wat er in en om ons heen leeft. Na klanken leerden we woorden om ervaringen van betekenis te voorzien en ze te interpreteren. Middels die betekenis programmeren we onze ervaringen en maken we onze dagelijkse keuzes.

Als mens is communiceren een belangrijk middel om je uit te drukken en te verbinden met zowel anderen, de wereld om je heen als met jezelf. Door een andere betekenis te geven aan je ervaring, verander je je perspectieven. Je hebt keuze van interpretatie op een ervaring.
Wat maakt dat je juist voor deze interpretatie gekozen hebt. Is deze behulpzaam voor je? Zo nee, dan kan je die interpretatie herzien, veranderen, middels taal van een andere betekenis voorzien. Zo verander je jouw programmering van eerdere ervaringen en kan je makkelijker andere keuzes maken in je leven.

Maak kennis met NLP in Veghel

In de NLP Introductietrainingen in Veghel kan je hier in 6 avonden kennis mee maken.

NLP, Neuro Linguistisch Programmeren is in eerste instantie ontdekt als communicatiemodel dat helpt om je ervaringen van een meer kwaliteitsvolle, liefdevolle betekenis te voorzien. We worden als mensen blij van leuke, betekenis- en zinvolle ervaringen. Laten we er dan ook vaker zo naar kijken en ons ‘vergeven’ dat we dat op dat moment niet konden. NLP is een communicatiemethodiek met een reeks van interventietechnieken die je helpen je denken, voelen en handelen in een ruimer, lichter perspectief te zetten. In een kader waarin ruimte is om met meer zachtheid, mededogen en zelfliefde naar jezelf te kijken.

Succes door NLP

NLP is ontstaan om ‘meer succesvol’ in het leven te staan. En ‘Succes’ binnen NLP wordt opgevat als het vermogen om op een zinvolle, betekenisvolle manier invulling te geven aan je leven. Je leven te leven op een manier dat jij er blij van wordt! Emotioneel, fysiek, mentaal, relationeel, professioneel en spiritueel.

NLP leert je ook dat de vorm van je communicatie, hoe je communiceert, minstens zo belangrijk is, als de inhoud – wat – je communiceert.

We organiseren meerdere malen per jaar informatie avonden over NLP in Veghel. Kijk bovenaan de pagina voor meer informatie.

Informatie avonden

Wil je meer weten?
Kom naar één onze informatie avonden
Lees meer >

Ken je dat:

 • Je hebt het prima voor elkaar, maar toch... toch vraag je je af of dit alles is.
 • Je hebt prachtige ideeën, maar je voert ze niet uit.
 • Je hebt het gevoel dat er meer in zit dan er uitkomt.
 • Je loopt vast en daar heb je last van.
 • Een tweede carrière?
 • Je wil het liefst je hart volgen, maar hoe doe je dat.

Ontdek je kwaliteiten en je passie met Aago NLP.

  Wat kun je verwachten

  In de Aago NLP trainingen en opleidingen leer je jezelf en anderen coachen. Jouw ontwikkeling staat daarbij centraal. Vooraf bepaal je persoonlijke doelen en tijdens de training word je hierop begeleid en gecoacht.

  Aago NLP trainingen en opleidingen
  Je volgt de NLP opleiding samen met anderen in een kleine groep. Naast theorie gaan we vooral veel met praktische oefeningen aan de slag. Het zijn intensieve en leuke dagen waarbij leren, doen en ervaren uitgangspunten zijn. Je oefent met medecursisten onder begeleiding en supervisie van ervaren trainers. De trainer is ook jouw persoonlijke coach en mentor. Kernwoorden zijn: passie, inspiratie, vertrouwen, open, toegankelijk, humor en positief.

  Praktisch, interactie, passie en humor
  We spelen in op actuele situaties en houden je een spiegel voor, waardoor je inzicht krijgt in je eigen handelen, denken en voelen. We doen dit vanzelfsprekend met respect, passie en humor. Je kunt meer dan je denkt. Leer nieuwe vaardigheden

  Je leert nieuwe vaardigheden
  Met NLP leer je nieuwe vaardigheden en je ontdekt weer vaardigheden die je weggestopt had. Met het ontdekken en ontwikkelen van vaardigheden, kwaliteiten en talenten krijg je meer zelfkennis en inzicht. Hierdoor kun je jouw kwaliteiten breder en flexibelere benutten.

  Vergroot je persoonlijke effectiviteit
  Het leren van vaardigheden en het vergroten van competenties vergroot jouw persoonlijke effectiviteit. Je krijgt op een prettige manier sneller meer voor elkaar. Je merkt dat het werkt zowel thuis als op je werk: betere resultaten en meer balans tussen werk en privé.

  De trainingsdagen
  De trainingen en opleidingen zijn inspirerend, motiverend, verrassend en doelgericht. We wisselen inspanning en ontspanning af en verzorgen ook een heerlijke lunch. NLP is bijzonder effectief en tijdens de trainingen kun je meteen toepassen wat je leert. Terwijl je oefent in kleine groepjes werk je tegelijk aan je eigen doel en route.


  “When people go to work, they shouldn’t have to leave their hearts at home.”

  Betty Bender


  Met NLP minder stress en ziekteverzuim
  Langdurige stress maakt ziek. Met NLP wordt je bewust van je eigen kwaliteiten en valkuilen, je passies en talenten.
  In NLP coaching leer je anders omgaan met emoties van jezelf en anderen. Je weet je stresslevels laag te houden. Ziekteverzuim vermindert.
  Je gaat van onmacht naar kracht en vitaliteit.