Aago NLP Introductietraining

 

NLP Introductie Cursus voor beginners

Introductietraining kennismaken met NLP

In 6 avonden leer je de basis van NLP. Je krijgt praktische oefeningen, concrete voorbeelden en je ervaart wat NLP doet. Je ontdekt waarom je doet wat je doet, ofwel je krijgt inzicht in je eigen functioneren. Je krijgt persoonlijke tips en tools en wat je leert kun je direct toepassen in de praktijk. Een inspirerende kennismaking met NLP!

Voor wie is NLP geschikt?
Wil jij je gesprekstechnieken verbeteren, wil je graag groeien en je persoonlijk of professioneel ontwikkelen, zoek je een coachopleiding of wil je beter leren coachen? Aago NLP-trainingen zijn bij uitstek geschikt voor mensen die met mensen werken zoals: trainers, coaches, leidinggevenden, hulpverleners, zorgprofessionals, managers en teamleiders.

Wil je meer?

De een wil beter leren communiceren, minder twijfelen en meer zelfvertrouwen. Een ander wil het toepassen op het werk en meer invloed, de impact en leiderschapskwaliteiten versterken en weer een ander wil met NLP een eigen praktijk starten. Het kan allemaal en uniek is de ontwikkeling van je intuïtie die je in onze opleidingen meekrijgt. En de beginselen van:

Word NLP-coach

In 3 jaar kan je uitgroeien tot een volwaardig NLP coach. Het eerste jaar is de NLP Practitioner, het 2e jaar groei je uit tot een NLP Master Practitioner en in het 3e jaar de puntjes op de i met extra tools, methodieken en therapeutische vaardigheden voor een NLP coach die een eigen praktijk wil starten.

INSCHRIJVEN OPLEIDING

Dit krijg je

  • 6 Leuke avonden op locatie
  • Wat is NLP
  • Hoe werkt NLP
  • NLP technieken
  • Tips en Tools voor jouw persoonlijke situatie
  • Heldere reader

NLP Introductietraining
6 avonden 19.30-22.00 uur te Veghel

Vooropleiding
Er is geen vooropleiding of voorkennis vereist.NLP Introductietraining

Agenda
Data vindbaar op onze agenda en onder voorbehoud.
Uiteraard is alles conform de
coronaregels RIVM en overheid.