Week van de loopbaan 2019

Iedereen heeft een loopbaan, of je nu op dit moment werkt, werkzoekende, ziek, herstellende, zpp’er of ondernemer bent! Daarom heb jij in de week van de loopbaan 2019 weer de mogelijkheid gratis adviezen in te winnen!

Tijdens de landelijke week van de loopbaan kan je in heel Nederland bij loopbaanprofessionals terecht met jouw loopbaanvragen. Dit jaar is de landelijke Week van de Loopbaan van 16 t/m 21 september 2019. En het is een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend advies in te winnen.

Loopbaancoaches Startwijzer doen landelijk mee.

Heb jij vragen over je toekomstmogelijkheden? Over re-integratiemogelijkheden? Misschien wel als zzp’er?

Dat je nu niet werkt, wil niet zeggen dat je geen loopbaan hebt of niet aan de toekomst van je loopbaan kan werken, ongeacht de reden dat je nu niet werkzaam bent. Neem de regie en ga aan de slag met jouw persoonlijke leiderschap. Bij ons bestaan geen gekke vragen en is het ons vak om samen mogelijkheden te onderzoeken en ervan te leren. Samen doen maakt ons blij! We creëren verwondering en kansen die eerst niet voor mogelijk gehouden werden en dat is fantastisch voor mensen! Dat geldt ook voor ons 🙂 . Want gedeelde blijdschap is dubbele blijdschap!! 😀 )

De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend advies in te winnen. Zij willen hiermee aandacht geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Ook Startwijzer loopbaanprofessionals geven deze week gratis en vrijblijvende adviezen. Ze zijn óók gespecialiseerd in re-integratie vraagstukken, ondersteunende begeleiding, opleidingen tot en loopbaanbegeleiding van zzp’ers en zelfstandige ondernemers!!

Wat kan je verwachten:

 • Gratis adviezen op je loopbaanmogelijkheden
  Ook op die van zzp’er of ondernemer
 • Voor iedereen toegankelijk;
  werkende, werkzoekende, zzp’ers en ondernemers
 • Gratis flitsscan op je bedrijf
  als je zpp’er of ondernemer bent
 • Dagelijks open inloopmogelijkheden 09.00-13.00
  Van maandag t/m vrijdag 16-20 september

Liever direct een afspraak maken?
Dat kan via 06-48072005 of mail naar info@aago.nl

When people go to work, they shouldn’t have to leave their hearts at home.”
Betty Bender

Wij bieden je professionele ontwikkeling en persoonlijke groei.
Lees hier wat je daarbij van ons kan verwachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *