NLP communicatie training

NLP is de afkorting van neuro linguïstisch programmeren, een wetenschappelijk bewezen methode waarmee inzicht kan worden verkregen in emoties en gedrag, gedachtenpatronen en communicatiepatronen. NLP wordt vaak gebruikt bij coaching, training en begeleiding omdat je op deze manier snel en effectief veranderingen kunt realiseren, zowel bij jezelf als bij de ander.

Aago biedt een breed scala aan opleidingen en trainingen waaronder ook NLP communicatie trainingen. Deze trainingen zijn speciaal bedoeld voor het verbeteren van je gesprekstechnieken. Daarnaast doe je ook in de andere NLP trainingen vaardigheden op op het gebied van communicatie. Op de website van Aago vind je heel veel informatie over de verschillende NLP trainingen en opleidingen. Uiteraard kun je ook altijd vrijblijvend contact opnemen met Aago voor meer informatie.

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

 1. NLP Gesprekstechnieken
 2. Eerst meer weten?
 3. Aago NLP instituut
 4. Contact

NLP Gesprekstechnieken

De trainingen “NLP gesprekstechnieken” is dé NLP communicatie training die jouw gesprekstechnieken sterk zal verbeteren. De Aago online training NLP-gesprekstechnieken kun je geheel zelfstandig, in je eigen tempo doen. Studeer ’s avonds of in het weekend, net zoals het je uitkomt. Deze training is goed te combineren met je werk of studie en je leert de basis van de NLP en de daarbij behorende communicatietechnieken. Je krijgt handige tools aangereikt die je niet alleen in je werk kunt toepassen maar ook in je privéleven.

Deze NLP communicatie training biedt je een schat aan informatie. Kijk naar boeiende en informatieve filmpjes en luister naar de bijbehorende audio. Je maakt met behulp van werkbladen verschillende oefeningen ter verdieping van de lesstof. Meer weten over de training NLP gesprekstechnieken? Neem gerust contact op met Aago voor een persoonlijk advies en voor informatie.

Eerst meer weten?

Misschien wil je, voordat je aan een NLP communicatie training begint, eerst meer weten over NLP. Er kunnen bijvoorbeeld vragen zijn zoals: Wat betekent NLP, hoe werkt NLP, etc. Kies dan voor de NLP introductietraining waarbij je in zes avonden de basis van NLP leert kennen en begrijpen. Tijdens deze training krijg je naast praktische oefeningen ook concrete voorbeelden en kun je zelf ervaren wat NLP met je doet. Je ontdekt tijdens de training waarom jij handelt zoals je dat gewend bent en krijgt daarmee dus meer inzicht in je eigen functioneren. Je krijgt persoonlijke tips en kunt hetgeen je hebt geleerd direct toepassen in de praktijk. De NLP introductietraining is geschikt voor mensen die beter willen leren coachen, die hun gesprekstechnieken willen verbeteren of van plan zijn een coachopleiding te gaan volgen. Wil je graag groeien en je persoonlijk en/of professioneel ontwikkelen dan is deze training een goede basis. De NLP introductietraining is een goede start als je van plan bent een NLP communicatie training te gaan volgen en voor iedereen die werkt met mensen: coaches, hulpverleners, zorgprofessionals, managers en teamleiders.

Aago NLP instituut

Aago is gespecialiseerd in het geven van NLP trainingen en opleidingen en het team bestaat uit bevlogen professionals. Op de website kun je de professionals al wat beter leren kennen en lezen wat hun specifieke vaardigheden en interessegebieden zijn. Met NLP leer je beter communiceren, kun je meer succes uit je werk halen, krijg je meer zelfvertrouwen, plezier en energie. Leer vanuit je hart communiceren met anderen, ontdek waarom je doet wat je doet, wie je bent en waar je voor staat.

Contact

Bij Aago kun je terecht voor een goede coachopleiding en leer je effectieve communicatietechnieken waardoor je snel positieve veranderingen kunt realiseren. Kijk naar de verschillende mogelijkheden zoals NLP bedrijfstrainingen en een groot aantal opleidingen waaronder ook de eenjarige opleiding tot NLP Practitioner. Beschik je niet over de benodigde vooropleiding dan kan je contact opnemen met Aago en kijken wij samen tijdens een mondeling intakegesprek of je toch kunt deelnemen aan de opleiding.

Op zoek naar een NLP communicatie training? Neem contact op met Aago!

Bel ons direct

Stuur Aago een bericht

Heb jij een vraag of opmerking?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op!

  Gratis online NLP training

  Ben jij toe aan verandering en wil je  NLP eerst vrijblijvend proberen?

  In 7 dagen leer jij de 5 stappen tot succes van NLP.  Meld je hier aan:


  dit veld niet invullen s.v.p.