Gratis Ontwikkeladvies NL Leert vanuit Overheid

Voor iedereen een gratis ontwikkeladvies met ‘NL leert door subsidie’ vanuit de overheid. Alle werkenden en werkzoekenden in Nederland kunnen per 1 augustus kosteloos een loopbaan ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Met dit advies krijg je zicht op de mogelijkheden die er voor jou zijn op de huidige arbeidsmarkt. De aanvraag wordt voor je ingediend door loopbaanadviseur Léonne Meijs

Woon je niet in de buurt van Veghel / Uden en wil je de coachgesprekken voor een advies voor jouw loopbaan liever niet online voeren? Kijk dan bij deze pagina van Startwijzer voor een adviseur bij jou in de buurt. Op deze manier bieden wij een landelijke dekking. In Noord-Brabant kan je terecht bij Annemiek van Grinsven en Léonne Meijs.

Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met een relatie tot de Nederlandse arbeidsmarkt kan kosteloos dit ontwikkeladvies aanvragen bij een ervaren (HBO niveau) en/of gekwalificeerde loopbaanadviseur. Dit geldt voor alle mensen die in Nederland werkzaam zijn (geweest), dus zowel werknemers, flexwerkers, ZZP’ers, ondernemers als  mensen die nu zonder betaald werk zijn.

De regeling voor een gratis ontwikkeladvies ‘NL leert’ vanuit de overheid, gaat in per 01 december 2020. Dien nu alvast je aanvraag in.
In die tussentijd dient de aanvraag ingediend te zijn door Léonne Meijs en zij zorgt ook voor de administratieve afhandeling. Voor betaling van het traject wordt zorg gedragen door de overheid vanuit een subsidieregeling. Meer informatie vind je op ‘Hoe werkt Nederland’.

Ontdekken wat jouw kansen zijn in de huidige arbeidsmarkt op basis van jouw passies en talenten

Het traject

Het traject bestaat uit 4 tot 5 contacturen (online of op kantoor) en geeft inzicht in jouw arbeidsmarktkansen en ontwikkelmogelijkheden om die kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Arbeidsmarktscan:

  • Huidige en toekomstige kansen op de arbeidsmarkt helder inzichtelijk gemaakt.
  • Inclusief unieke mogelijkheid om je huidige functie te vergelijken met alternatieve beroepen.
  • Op basis van persoonlijke interesses en competenties.
  • Zie in een oogopslag voor verschillende functies waar je grootste kansen op de huidige arbeidsmarkt liggen.
  • Inclusief toegang tot de LDC Beroependatabase inclusief vacatures.
  • Inclusief een helder en rapport met persoonlijke tips.

Het kennen van jezelf, je passies & talenten, spelen hierin een grote rol. De specialiteit van onze coaches ligt in het doorgronden van jouw persoonlijkheid in relatie tot jouw essentie en diepere verlangens. In die 4 uur van het gratis traject kijken we hier werk gerelateerd naar en verbinden het vervolgens aan de actuele arbeidsmarkt. Een advies op maat voor jouw werkgeluk. Allemaal mogelijk vanuit het Ontwikkeladvies NL Leert door vanuit de overheid.

Vervolg op het ontwikkeladvies

In het ontwikkeladvies staan stappen die je kan nemen, maar misschien wil je meer persoonlijke begeleiding? Dan kan dat! Samen kijken we naar de coach, therapeut en/of training die je verder op weg helpt naar de verbinding met jouw wezenlijkheid en die bijdraagt aan jouw werk- en leefgeluk. We nemen het Ontwikkeladvies van NL leert door als uitgangspunt.

Zoek je daarbij naar therapeutische coaching of psychosociale begeleiding? Bijvoorbeeld in de vorm van extra begeleiding in het zetten van stappen of verwerken van ervaringen, kijk dan hier voor meer en andere mogelijkheden

Aago richt zich op het ontwikkelen van passies en talenten van mensen. Om hier als mens (weer) mee in verbinding te raken, ga je een traject van persoonlijke ontwikkeling aan. De blauwdruk van jouw passies en talenten, vind je in jouw hart. Al onze aangesloten coaches en trainers werken vanuit hun hart met jouw hartsverlangen.

Eén van de manieren zijn jaartrainingen met de fundering van NLP als uitgangspunt. Kijk hier voor een overzicht van onze NLP Opleidingen en trainingen.